חצילים עם עגבניות מיובשות

החומרים:2 חצילים, חתוכים לקוביות3 עגבניות מיובשות1 כוס שמן לטיגון4 כפות חומץ בן יין אדוםמלח1/3 כוס עלי בזיליקום קצוצים אופן ההכנה:מחממים במחבת את השמן הזית, ומטגנים את החצילים עד להשחמה חלקית. מעבירים את החצילים למסננת ומניחים בצד לחצי שעה לפחות, כדי להיפטר מן השמן המיותר.מעבירים את החצילים לקערה.קוצצים את העגבניות המיובשות ומוסיפים לחצילים. מתבלים בחומץ בן יין ובמלח.מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, מפזרים מעל בזיליקום טרי ומגישים.המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו www.giacomo.net

החומרים:
2 חצילים, חתוכים לקוביות
3 עגבניות מיובשות
1 כוס שמן לטיגון
4 כפות חומץ בן יין אדום
מלח
1/3 כוס עלי בזיליקום קצוצים

אופן ההכנה:
מחממים במחבת את השמן הזית, ומטגנים את החצילים עד להשחמה חלקית.
מעבירים את החצילים למסננת ומניחים בצד לחצי שעה לפחות, כדי להיפטר מן השמן המיותר.
מעבירים את החצילים לקערה.
קוצצים את העגבניות המיובשות ומוסיפים לחצילים.
מתבלים בחומץ בן יין ובמלח.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, מפזרים מעל בזיליקום טרי ומגישים.



המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו www.giacomo.net


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר