אנדיב בחומץ בלסמי

מנת אנטיפסטי פשוטה ביותר להכנה, ובעלת טעם מריר מעט ומיוחד השובר מעט את שגרת האנטיפסטי. מנה מצוינת גם כתוספת למנת הבשר

מנת אנטיפסטי פשוטה ביותר להכנה, ובעלת טעם מריר מעט ומיוחד
השובר מעט את שגרת האנטיפסטי. מנה מצוינת גם כתוספת למנת הבשר.

החומרים:
4 אנדיב ירקרקים או סגולים, חתוכים לאורכם לרבעים
חומץ בלסמי
שמן זית
קורט מלח

אופן ההכנה:
מטפטפים על האנדיב שמן זית ,ואופים בתנור עד שהם משחימים מעט.
מוציאים מהתנור ומתבלים בחומץ בלזמי ומעט מלח.
מניחים לעמוד בחוץ, ומגישים בטמפרטורת החדר.

מגישים חם או קר.



המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו www.giacomo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר