גלילות חצילים ממולאות ברוטב פסטו

חומרים ל- 6 מנות:2-3 חצילים ארוכים, פרוסים לאורך בעובי של חצי ס"מ1 פלפל אדום1 פלפל צהוב1 פלפל ירוק2 גזרים2 קישואים1 בצל לבן100 גרם פטריות שמפיניון טריותשן שום כתושהכף קמחהמרכיבים לרוטב פסטו:צרור עלי בזיליקום טריים2 שיני שום1/2 כוס שמן זית משובח100 גרם צנובריםקורט מלח ופלפל שחור200 מ"ל שמנת מתוקהאופן ההכנה:יש להבריש את פרוסות החצילים בשמן זית משני צדדיהן, להמליח, לפלפל ולקלות בגריל.לחתוך את כל הירקות כגפרורים, להמליח, לפלפל ולהקפיץ קלות בשמן זית ושום.להוסיף את כף הקמח ולערבב על-מנת לספוג את נוזלי הירקות. לשים מעט ממילוי הירקות בקצה פרוסת החציל ולגלגלה. הכנת רוטב הפסטו: קוצצים בעזרת מעבד מזון את כל חומרי הגלם, ללא שמן הזית.כאשר התערובת קצוצה, מזלפים בעדינות את שמן הזית עד למרקם הומוגני, ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור. לאחר הכנת הפסטו, מומלץ לערבב 2 כפות ממנו עם 200 מ"ל שמנת מתוקה. הגשה:לסדר את גלילות החצילים בתבנית ולחממן לפני ההגשה. את הגלילות יש להגיש על מצע של רוטב הפסטו.

חומרים ל- 6 מנות:
2-3 חצילים ארוכים, פרוסים לאורך בעובי של חצי ס"מ
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
2 גזרים
2 קישואים
1 בצל לבן
100 גרם פטריות שמפיניון טריות
שן שום כתושה
כף קמח

המרכיבים לרוטב פסטו:
צרור עלי בזיליקום טריים
2 שיני שום
1/2 כוס שמן זית משובח
100 גרם צנוברים
קורט מלח ופלפל שחור
200 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
יש להבריש את פרוסות החצילים בשמן זית משני צדדיהן, להמליח, לפלפל ולקלות בגריל.
לחתוך את כל הירקות כגפרורים, להמליח, לפלפל ולהקפיץ קלות בשמן זית ושום.
להוסיף את כף הקמח ולערבב על-מנת לספוג את נוזלי הירקות.
לשים מעט ממילוי הירקות בקצה פרוסת החציל ולגלגלה.

הכנת רוטב הפסטו:
קוצצים בעזרת מעבד מזון את כל חומרי הגלם, ללא שמן הזית.
כאשר התערובת קצוצה, מזלפים בעדינות את שמן הזית עד למרקם הומוגני, ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
לאחר הכנת הפסטו, מומלץ לערבב 2 כפות ממנו עם 200 מ"ל שמנת מתוקה.

הגשה:
לסדר את גלילות החצילים בתבנית ולחממן לפני ההגשה.
את הגלילות יש להגיש על מצע של רוטב הפסטו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר