המתכון מתאים ל-10-12 יחידות.
המצרכים
5 קישואים בינוניים
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
20 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
חצי כוס סולת יבש
2 כפות קמח
2 כפות קורנפלור
כפית פלפל שחור / /מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
להרתיח את הקישואים במים עם מעט מלח ל 10 דקות עד רתיחה מלאה.
לסנן את הקישואים מהמים ולשים במסננת.לרסק אותם ולתת למים לרדת מהם כחצי שעה ואז לסחוט בידיים ולהעביר לכלי אחר.
להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לתערובת אחידה ורטובה אך לא מימית.
להרתיח שמן ל – 180 מעלות.
ליצור קציצות שטוחות בגודל כף יד ולטגן במחבת.
להוציא מטיגון ולהניח על נייר סופג.