לביבות קישואים

המתכון מתאים ל-10-12 יחידות.המצרכים5 קישואים בינוניים2 בצלים בינוניים קצוצים דק20 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דקחצי כוס סולת יבש2 כפות קמח2 כפות קורנפלורכפית פלפל שחור / /מלח לפי הטעםאופן ההכנהלהרתיח את הקישואים במים עם מעט מלח ל 10 דקות עד רתיחה מלאה.לסנן את הקישואים מהמים ולשים במסננת.לרסק אותם ולתת למים לרדת מהם כחצי שעה ואז לסחוט בידיים ולהעביר לכלי אחר.להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לתערובת אחידה ורטובה אך לא מימית.להרתיח שמן ל – 180 מעלות.ליצור קציצות שטוחות בגודל כף יד ולטגן במחבת.להוציא מטיגון ולהניח על נייר סופג.

המתכון מתאים ל-10-12 יחידות.

המצרכים
5 קישואים בינוניים
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
20 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
חצי כוס סולת יבש
2 כפות קמח
2 כפות קורנפלור
כפית פלפל שחור / /מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
להרתיח את הקישואים במים עם מעט מלח ל 10 דקות עד רתיחה מלאה.

לסנן את הקישואים מהמים ולשים במסננת.לרסק אותם ולתת למים לרדת מהם כחצי שעה ואז לסחוט בידיים ולהעביר לכלי אחר.

להוסיף את כל שאר החומרים ולערבב לתערובת אחידה ורטובה אך לא מימית.

להרתיח שמן ל – 180 מעלות.

ליצור קציצות שטוחות בגודל כף יד ולטגן במחבת.

להוציא מטיגון ולהניח על נייר סופג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר