פרוסות חצילים בשום ושמן זית

ל- 6 מנות חומרים:3 חצילים גדולים, פרוסים לפרוסות אורך בעובי 1 ס"מכוס שמן זית4 שיני שום וקצוצות דק4 כפות פטרוזיליה קצוצהמלח גסאופן ההכנה:מערבבים שמן זית, שום, פטרוזיליה.מברישים את פרוסות החצילים בתערובת שמן הזית משני הצדדים.צולים על הרשת החמה עד שהחצילים רכים אך לא שרופים. ממליחים במלח גס תוך כדי הצלייה.

ל- 6 מנות

חומרים:
3 חצילים גדולים, פרוסים לפרוסות אורך בעובי 1 ס"מ
כוס שמן זית
4 שיני שום וקצוצות דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח גס

אופן ההכנה:
מערבבים שמן זית, שום, פטרוזיליה.
מברישים את פרוסות החצילים בתערובת שמן הזית משני הצדדים.
צולים על הרשת החמה עד שהחצילים רכים אך לא שרופים.
ממליחים במלח גס תוך כדי הצלייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר