פטריות בגריל

חומרים:קופסת פטריות שמפניון1 פטריית יער גדולה3 פטריות פורטבלו1/4 ליטר שמנת מתוקהאופן ההכנה:צולים את הפטריות – כל סוג בנפרד – על הגריל עם מעט שמן, מלח ופילפל.פורסים את הפורטבלו לרבעים.מחכים שהפטריות יתקררו.מחממים במחבת נפרדת מעט חמאה.מניחים את הפטריות ומחכים 2 דקות.מוסיפים את היין הלבן ואת השמנת. מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין.מבשלים כ- 2 דקות ומגישים.

חומרים:
קופסת פטריות שמפניון
1 פטריית יער גדולה
3 פטריות פורטבלו
1/4 ליטר שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
צולים את הפטריות – כל סוג בנפרד – על הגריל עם מעט שמן, מלח ופילפל.
פורסים את הפורטבלו לרבעים.
מחכים שהפטריות יתקררו.
מחממים במחבת נפרדת מעט חמאה.
מניחים את הפטריות ומחכים 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ואת השמנת.
מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט וטימין.
מבשלים כ- 2 דקות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר