ירקות צבעונים מוקפצים

מרכיבים ל-2 מנות:1 בצל קצוץ2 שיני שום1 גזר קלוף וחתוך לרצועות1 פלפל אדום חתוך לרצועות1 פלפל ירוק חתוך לרצועות1 פלפל צהוב חתוך לרצועות2 כפות רוטב סויה1/4 כפית פפריקה מתוקה4 גבעולי רוזמרין טרייםמלח ופלפל שחור גרוסשמן לטיגוןאופן ההכנה:משמנים ווק במעט שמן ומטגנים את הבצל ושיני השום עד להזהבה.מוסיפים את הירקות בזה אחר זה וממשיכים להקפיץ אותם תוך כדי טיגון.מכניסים את הרוזמרין ומטגנים יחד דקה נוספת.לאחר כמה דקות טיגון מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים.מגישים מיד לצד נתחי בשר.דני ומרתה שניטמן מתגוררים בישוב ספיר מזה 14 שנה. לפני כשנה פתחו קייטרינג "לה פריגיטה" המתמחה בבשרים דרום אמריקאים על האש, אך מציעים תפריט מגוון הכולל מאכלים צמחוניים וגם מאכלים כשרים בהזמנה מראש ניתן לקבל ארוחות שטח. טל. 052-3666174ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010

מרכיבים ל-2 מנות:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
1 גזר קלוף וחתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 כפות רוטב סויה
1/4 כפית פפריקה מתוקה
4 גבעולי רוזמרין טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
משמנים ווק במעט שמן ומטגנים את הבצל ושיני השום עד להזהבה.
מוסיפים את הירקות בזה אחר זה וממשיכים להקפיץ אותם תוך כדי טיגון.
מכניסים את הרוזמרין ומטגנים יחד דקה נוספת.
לאחר כמה דקות טיגון מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים.
מגישים מיד לצד נתחי בשר.

דני ומרתה שניטמן מתגוררים בישוב ספיר מזה 14 שנה. לפני כשנה פתחו קייטרינג "לה פריגיטה" המתמחה בבשרים דרום אמריקאים על האש, אך מציעים תפריט מגוון הכולל מאכלים צמחוניים וגם מאכלים כשרים בהזמנה מראש ניתן לקבל ארוחות שטח. טל. 052-3666174

ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר