מרכיבים ל-2 מנות:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
1 גזר קלוף וחתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 כפות רוטב סויה
1/4 כפית פפריקה מתוקה
4 גבעולי רוזמרין טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
משמנים ווק במעט שמן ומטגנים את הבצל ושיני השום עד להזהבה.
מוסיפים את הירקות בזה אחר זה וממשיכים להקפיץ אותם תוך כדי טיגון.
מכניסים את הרוזמרין ומטגנים יחד דקה נוספת.
לאחר כמה דקות טיגון מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים.
מגישים מיד לצד נתחי בשר.
דני ומרתה שניטמן מתגוררים בישוב ספיר מזה 14 שנה. לפני כשנה פתחו קייטרינג "לה פריגיטה" המתמחה בבשרים דרום אמריקאים על האש, אך מציעים תפריט מגוון הכולל מאכלים צמחוניים וגם מאכלים כשרים בהזמנה מראש ניתן לקבל ארוחות שטח. טל. 052-3666174
ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010