חומרים:
עגבניות שרי
גבינת שמנת
שן שום
מלח
שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים.
חותכים את עגבניות השרי בצד התחתון כך שיוכלו לעמוד על הצד של העוקץ.
מרוקנים את פנים השרי עף כף פריזיין קטנה או עם כפית.
מכניסים לשק זילוף את הגבינה וממלאים את העגבניות.
אפשר לכסות עם הכובע או להשאיר פתוח.
מגישים על צלחת הגשה יפה.
נעמי למדה מלונאות "באורט נתניה" והתאהבה בנושא הבישול. כיום היא מנהלת יחד עם בנה רועי את קייטרינג "רותם במדבר" ואת בית הקפה "בית רוזנטל" בספיר. טל. 052-2556076
ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010