חומרים:
3 פלפלים אדומים
5 כפות חומץ בלסמי
3 כפות שמן זית
1 שן שום
1 כף קורנית קצוצה
אופן ההכנה:
חורכים את הפלפלים בגריל חם או על להבה פתוחה עד שנשרפים מכל צדיהם.
שמים את הפלפלים בכלי ומכסים בניילון נצמד למשך כחצי שעה.
לאחר חצי שעה מקלפים ומנקים מגרעינים.
פורסים את בשר הפלפל לפרוסות דקות ומניחים בכלי ערבוב.
פורסים את השום ומכניסים פנימה.
מוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10
מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00