6-4 מנות. תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית.
חומרים:
1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
2 כפות שמן קנולה
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה 'אוליביה'
1 כף מיץ לימון
2 שיני שום, כתושות
להגשה:
1/3 כוס צנוברים קלויים
1 כף שומשום שחור
אופן ההכנה:
מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים שמן קנולה ואת השעועית המוקפאת ומקפיצים כ-2 דקות.
מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית.
יוצקים על השעועית ומקפיצים עוד 8-6 דקות נוספות, עד שהשעועית רכה אך עדיין פריכה.
מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.