שעועית ירוקה בדבש וצנוברים

6-4 מנות. תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית. חומרים:1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)2 כפות שמן קנולה2 כפות דבש2 כפות רוטב סויה 'אוליביה'1 כף מיץ לימון2 שיני שום, כתושותלהגשה:1/3 כוס צנוברים קלויים 1 כף שומשום שחוראופן ההכנה:מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה.מוסיפים שמן קנולה ואת השעועית המוקפאת ומקפיצים כ-2 דקות.מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית.יוצקים על השעועית ומקפיצים עוד 8-6 דקות נוספות, עד שהשעועית רכה אך עדיין פריכה. מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.  

6-4 מנות. תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית.

חומרים:
1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)
2 כפות שמן קנולה
2 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה 'אוליביה'
1 כף מיץ לימון
2 שיני שום, כתושות

להגשה:
1/3 כוס צנוברים קלויים
1 כף שומשום שחור

אופן ההכנה:
מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים שמן קנולה ואת השעועית המוקפאת ומקפיצים כ-2 דקות.
מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית.
יוצקים על השעועית ומקפיצים עוד 8-6 דקות נוספות, עד שהשעועית רכה אך עדיין פריכה.
מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר