ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - ירקות
מתכונים - ירקות

תפוחי אדמה אפויים בתנור

מאת מירי צבר - תפוחי אדמה הדוד משה


מצרכים ל-4 מנות
10 תפו"א דוד משה לאפיה ומילוי
2-4 כפות שמן זית
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית מלח דק
מעט פלפל שחור
חצי כפית פפריקה מתוקה
מעט רוזמרין
מעט אורגנו יבש
עשבי טיבול טריים

אופן ההכנה
שוטפים וקולפים את תפוחי האדמה.

שוטפים שוב ומסננים מהמים. חותכים לפרוסות בעובי אצבע או לקוביות בינוניות. מעבירים לקערה, מוסיפים את חומרי התיבול לפי הטעם האישי (לא חייבים את כולם).

אופים בחום גבוהה-200°- בין חצי שעה לארבעים דקות. יש לבדוק בזמן האפיה ולסובב את התבנית בתנור, אך אין צורך לגעת בתפוחי האדמה ולערבב אותם.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים