מצרכים ל-4 סועדים:
32 אספרגוסים
4 כפות גבינת טופו
1 כפית פרג קלוי מעט במחבת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
1/2 שן שום קצוצה דק
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים ומלח.
מכניסים לסיר את האספרגוס למשך כדקה אחת.
מוציאים ומקררים במי קרח.
כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
את האספרגוס מניחים על גריל למשך כ- 3 דקות וקולים מכל הצדדים.
בכלי אחר מערבבים גבינת טופו , עשבי תיבול , שום ותבלינים.
הגשה:
מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה, ומעל גבינת טופו עם עשבי תיבול.
מפזרים מעט פרג.
אפשר להקרים עם מבער – לא חייבים.