שיפודי אנטיפסטי צבעוניים

חומרים:2 קישואים חתוכים בצורת סירות ומושרים בשמן זית, שום כתוש, נענע, מלח גס, פלפל גרוס.2 חצילים חתוכים בצורת סירות ומושרים בשמן זית, שום כתוש, מלח גס ופלפל גרוס.בטטות חתוכות בצורת סירה ומושרות בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, רוזמרין וזעתר.2 בצלים לבנים + 1 בצל סגול, חתוכים לרבעים ומושרים בשמן זית, דבש, חומץ בלסמי, סוכר חום וטימין.1 סלסלת פטריות טריות שלמות, מושרות בחומץ בלסמי, מלח גס, ופלפל גרוס.3 פלפלים בשלושה צבעים, חיתוכים בצורת סירות ומושרים בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, שום כתוש ואורגנועגבניות שרי מושרות בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, טימין ורוזמריןחבילה שיפודי עץ קטנים.אופן ההכנה:כל ירק יש לערבב היטב עם הרוטב ולהכניס לתבנית נפרדת (לשמירת הטעמים) לתנור שחומם מראש ל- 160-180 מעלות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים.הרכבה:לשפד סוג ירק אחד בכל פעם ולשחק עם הצבעים כדי שיהיה יפה וגם משחק טעמים בפה. להניח על מגש או 2 שיפודים בצלחת.צילום דן פרץ

חומרים:
2 קישואים חתוכים בצורת סירות ומושרים בשמן זית, שום כתוש, נענע, מלח גס, פלפל גרוס.
2 חצילים חתוכים בצורת סירות ומושרים בשמן זית, שום כתוש, מלח גס ופלפל גרוס.
בטטות חתוכות בצורת סירה ומושרות בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, רוזמרין וזעתר.
2 בצלים לבנים + 1 בצל סגול, חתוכים לרבעים ומושרים בשמן זית, דבש, חומץ בלסמי, סוכר חום וטימין.
1 סלסלת פטריות טריות שלמות, מושרות בחומץ בלסמי, מלח גס, ופלפל גרוס.
3 פלפלים בשלושה צבעים, חיתוכים בצורת סירות ומושרים בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, שום כתוש ואורגנו
עגבניות שרי מושרות בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, טימין ורוזמרין
חבילה שיפודי עץ קטנים.

אופן ההכנה:
כל ירק יש לערבב היטב עם הרוטב ולהכניס לתבנית נפרדת (לשמירת הטעמים) לתנור שחומם מראש ל- 160-180 מעלות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים.

הרכבה:
לשפד סוג ירק אחד בכל פעם ולשחק עם הצבעים כדי שיהיה יפה וגם משחק טעמים בפה. להניח על מגש או 2 שיפודים בצלחת.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר