עוגת כרובית

חומרים:1 ראש כרובית בגודל בינוני סיר מים רותחים לבישול הכרוביתלמילוי:200 גרם מוצרלה מגורדת200 גרם פטה מפוררת200 גרם כנען1 כף כמח2 ביציםאופן הכנת המילוי:מערבבים היטב את כול מרכיבי המילוי ומעבירים לשק זילוף.חומרים לציפוי:כמו לשניצל- קמח, ביצה, פירורי לחם; רק שלביצה מכניסים כף מיונז וטורפים היטב.אופן ההכנה:מבשלים כרובית עד אשר סכין נכנסת בקלות לחלקה התחתון.ממלאים בעזרת שק הזילוף את הכרובית עם מסה של הגבינות.מחממים תנור ל-180 מעלות.מניחים את הכרובית הממולאת בתוך קערה עם קמח, מפזרים מעליה את הקמח ומנערים.מעבירים לקערת הביצה ולאחר מכן לפירורי הלחם.מכניסים את הכרובית לאפייה למשך כ-25-30 דקות עד הזהבה.המעדנייה של גולדשטיין בצומת סביון

חומרים:
1 ראש כרובית בגודל בינוני
סיר מים רותחים לבישול הכרובית

למילוי:
200 גרם מוצרלה מגורדת
200 גרם פטה מפוררת
200 גרם כנען
1 כף כמח
2 ביצים

אופן הכנת המילוי:
מערבבים היטב את כול מרכיבי המילוי ומעבירים לשק זילוף.

חומרים לציפוי:
כמו לשניצל- קמח, ביצה, פירורי לחם; רק שלביצה מכניסים כף מיונז וטורפים היטב.

אופן ההכנה:
מבשלים כרובית עד אשר סכין נכנסת בקלות לחלקה התחתון.
ממלאים בעזרת שק הזילוף את הכרובית עם מסה של הגבינות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את הכרובית הממולאת בתוך קערה עם קמח, מפזרים מעליה את הקמח ומנערים.
מעבירים לקערת הביצה ולאחר מכן לפירורי הלחם.
מכניסים את הכרובית לאפייה למשך כ-25-30 דקות עד הזהבה.

המעדנייה של גולדשטיין בצומת סביון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר