חומרים:
1 ראש כרובית בגודל בינוני
סיר מים רותחים לבישול הכרובית
למילוי:
200 גרם מוצרלה מגורדת
200 גרם פטה מפוררת
200 גרם כנען
1 כף כמח
2 ביצים
אופן הכנת המילוי:
מערבבים היטב את כול מרכיבי המילוי ומעבירים לשק זילוף.
חומרים לציפוי:
כמו לשניצל- קמח, ביצה, פירורי לחם; רק שלביצה מכניסים כף מיונז וטורפים היטב.
אופן ההכנה:
מבשלים כרובית עד אשר סכין נכנסת בקלות לחלקה התחתון.
ממלאים בעזרת שק הזילוף את הכרובית עם מסה של הגבינות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את הכרובית הממולאת בתוך קערה עם קמח, מפזרים מעליה את הקמח ומנערים.
מעבירים לקערת הביצה ולאחר מכן לפירורי הלחם.
מכניסים את הכרובית לאפייה למשך כ-25-30 דקות עד הזהבה.
המעדנייה של גולדשטיין בצומת סביון