קוקטיילים על בסיס ואן גוך רימונים

קוקטייל ואן גוך רימוניםמצרכים:60 מ"ל ואן גוך רימונים30 מ"ל סאוורקווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטבלקישוט:אוכמניות אדומותאופן ההכנה:1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח.מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח.מסננים את הקוקטייל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובה כוס שמפניה קפואה או כוס קוקטייל.משלימים וסוגרים עם השמפניה.הצעת הגשה:אוכמניות אדומותBORDOמצרכים:כף גדושה של גרגרי רימון לתוך הכוס1 ואן גוך רימון0.5 קרם דה קסיס1 סאוור1 מיץ רימון אופן ההכנה:בשייקר לכוס מרטיני.

קוקטייל ואן גוך רימוניםצילום תמר מצפי
מצרכים:
60 מ"ל ואן גוך רימונים
30 מ"ל סאוור
קווה או למברוסקו או שמפניה צרפתית מצוננת היטב
לקישוט:
אוכמניות אדומות

אופן ההכנה:
1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח.
מוסיפים את כול המרכיבים (למעט השמפניה).
משקשקים היטב – עד שלא שומעים את הקרח.
מסננים את הקוקטייל ללא הקרח עד כדי 1/2 מגובה כוס שמפניה קפואה או כוס קוקטייל.
משלימים וסוגרים עם השמפניה.

הצעת הגשה:
אוכמניות אדומות

BORDO
מצרכים:
כף גדושה של גרגרי רימון לתוך הכוס
1 ואן גוך רימון
0.5 קרם דה קסיס
1 סאוור
1 מיץ רימון

אופן ההכנה:
בשייקר לכוס מרטיני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר