קוקטיילי סילבסטר על בסיס וודקה ואן גוך

קוקטייל 1כוס של קאווה או של למברוסקו לבן1 מידה של ואן גוך בטעם אננס0.5 מידה של ואן גוך בטעם רימוניםקרח כתושחמוציותאופן ההכנה:מוזגים את הקאווה או הלמברוסקו עד כדי 3/4 מגובה הכוס.מוסיפים את הואן גוך אננס והואן גוך רימונים.מוסיפים את הקרח הכתוש ומקשטים עם החמוציות מלמעלה.קוקטייל 2כוס של קאווה או של למברוסקו לבן1 מידה של ואן גוך בטעם מלון0.5 מידה של סאוורדומדמניותאופן ההכנה:מוזגים את הקאווה או הלמברוסקו עד כדי 3/4 מגובה הכוס.מוסיפים את הואן גוך מלון.מקשטים עם הדומדמניות מלמעלה.

קוקטייל 1
כוס של קאווה או של למברוסקו לבן
1 מידה של ואן גוך בטעם אננס
0.5 מידה של ואן גוך בטעם רימונים
קרח כתוש
חמוציות
אופן ההכנה:
מוזגים את הקאווה או הלמברוסקו עד כדי 3/4 מגובה הכוס.
מוסיפים את הואן גוך אננס והואן גוך רימונים.
מוסיפים את הקרח הכתוש ומקשטים עם החמוציות מלמעלה.

קוקטייל 2
כוס של קאווה או של למברוסקו לבן
1 מידה של ואן גוך בטעם מלון
0.5 מידה של סאוור
דומדמניות
אופן ההכנה:
מוזגים את הקאווה או הלמברוסקו עד כדי 3/4 מגובה הכוס.
מוסיפים את הואן גוך מלון.
מקשטים עם הדומדמניות מלמעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר