מצרכים
4 בצלים קלופים
2 כוסות חלב
1 כוס יוגורט חי
לציפוי
כוס קמח לבן
כוס קמח תירס כמו לפולנטה וממליגה
חצי כפית פפריקה מתוק
קורט פפריקה חריפה
כפית מלח
שמן לטיגון עמוק
לרוטב
סמבל אולק – מחנויות המזרח הרחוק
אופן ההכנה
את הבצלים פורסים עבה וגס. מערבבים את החלב והיוגורט ומשרים למשך הלילה.מסננים. היוגורט המסונן, דרך אגב, נהדר להשריית דגים לפני טיגון.
מערבבים את חומרי הציפוי, מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את הטבעות אחת-אחת בקמח ומטגנים מייד בשמן חם מאד, מנה בגודל סביר.
סופגים מעט את השמן בנייר סופג ומעבירים לקערת הגשה, יוצקים מעל מעט מהרוטב. הרוטב המקורי של "ריבר" מסובך מאד להכנה, אנו ממליצים על סמבל אולק כתחליף ביתי.
להגיש מייד, או לעולם לא.