אורז הבוסתן

מצרכים ל- 4 מנות:תבלין בוסתן גלילי לעוף בשר וגריל2 כוסות אורז (רצוי אורז יסמין)1/2 קילו בשר בקר טחון גס 1 בצל2 שיני שום פרוסותרבע כוס צנוברים ושקדים חתוכים6 כפות שמן זיתכף מלחפלפל שחור גרוספטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:מטגנים במחבת את הבצל עם 4 כפות שמן זית. מוסיפים את השום, השקדים והצנוברים ל-4 דקות ומערבבים כל כמה שניות. מוסיפים את הבשר, מלח, פלפל שחור ואת תבלין הבוסתן. מקפיצים תוך כדי ערבוב עד שהבשר כמעט מוכן.בסיר נפרד מטגנים קלות 2 כפות שמן זית ושתי כוסות אורז. מוסיפים את תבלין הבוסתן והבשר ומערבבים. מוסיפים ארבע כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה. מבשלים 6 דקות על אש גבוהה.מכבים ומניחים בצד לחצי שעה. להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

מצרכים ל- 4 מנות:
תבלין בוסתן גלילי לעוף בשר וגריל
2 כוסות אורז (רצוי אורז יסמין)
1/2 קילו בשר בקר טחון גס
1 בצל
2 שיני שום פרוסות
רבע כוס צנוברים ושקדים חתוכים
6 כפות שמן זית
כף מלח
פלפל שחור גרוס
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
מטגנים במחבת את הבצל עם 4 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום, השקדים והצנוברים ל-4 דקות ומערבבים כל כמה שניות. מוסיפים את הבשר, מלח, פלפל שחור ואת תבלין הבוסתן.
מקפיצים תוך כדי ערבוב עד שהבשר כמעט מוכן.
בסיר נפרד מטגנים קלות 2 כפות שמן זית ושתי כוסות אורז.
מוסיפים את תבלין הבוסתן והבשר ומערבבים.
מוסיפים ארבע כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מבשלים 6 דקות על אש גבוהה.
מכבים ומניחים בצד לחצי שעה.
להגיש עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר