קוגל

חומרים:250 גר' אטריות ביצים1 בצל גדול קצוץ4 כפות שומן3 ביצים טרופותמלח ופלפלאופן ההכנה:מבשלים את האטריות ומסננים.מטגנים את הבצל בשומן עד לריכוך.מערבבים את האטריות עם הבצל והביצים ומתבלים.מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים.יוצקים פנימה את התערובת ואופים כשעה.

חומרים:
250 גר' אטריות ביצים
1 בצל גדול קצוץ
4 כפות שומן
3 ביצים טרופות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות ומסננים.
מטגנים את הבצל בשומן עד לריכוך.
מערבבים את האטריות עם הבצל והביצים ומתבלים.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים.
יוצקים פנימה את התערובת ואופים כשעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר