אורז פטנט

שתי הצעות מקוריות לאורז מתובל. הפטנט הוא בישול האורז עם תיונים, שמעניקים לאורז טעמים וניחוחות ייחודיים, ומאפשרים לגוון ולהפתיע בכל פעם עם טעם אחר. חומרים: 3 כוסות אורז בסמטי5 כוסות מים רותחים3 כפות שמן1 כפית מלח3 תיונים לטעמכם [מומלץ – צ'אי בדואי של ויסוצקי, חליטת לימונית-לואיזה-מליסה מסדרת "ניחוחות הגליל" של ויסוצקי]אופן ההכנה: מטגנים קלות את האורז בסיר, על להבה בינונית.מוסיפים מים רותחים ומלח. מניחים את התיונים בסיר. מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה מאוד.ממתינים 5 דקות ומוציאים את התיונים.הצעת הגשה:אפשר לערבב עם המון ירוקים קצוצים [נענע, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק], או לפזר תערובת אגוזים שהקפצנו עם בצל מטוגן.

שתי הצעות מקוריות לאורז מתובל. הפטנט הוא בישול האורז עם תיונים, שמעניקים לאורז טעמים וניחוחות ייחודיים, ומאפשרים לגוון ולהפתיע בכל פעם עם טעם אחר.

חומרים:
3 כוסות אורז בסמטי
5 כוסות מים רותחים
3 כפות שמן
1 כפית מלח
3 תיונים לטעמכם [מומלץ – צ'אי בדואי של ויסוצקי, חליטת לימונית-לואיזה-מליסה מסדרת "ניחוחות הגליל" של ויסוצקי]

אופן ההכנה:
מטגנים קלות את האורז בסיר, על להבה בינונית.
מוסיפים מים רותחים ומלח.
מניחים את התיונים בסיר.
מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה מאוד.
ממתינים 5 דקות ומוציאים את התיונים.

הצעת הגשה:
אפשר לערבב עם המון ירוקים קצוצים [נענע, כוסברה, פטרוזיליה, בצל ירוק], או לפזר תערובת אגוזים שהקפצנו עם בצל מטוגן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר