תבשיל קוואקר, גזר ותרד

תבשיל שהוא מעין דייסת-ריזוטו מלוחה מקוואקר, שמכינים בכמה דקות

תבשיל שהוא מעין דייסת-ריזוטו מלוחה מקוואקר, שמכינים בכמה דקות.

חומרים ל-6-4 מנות:
3 כפות שמן זית
1בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות גס
1 גזר בינוני קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 ס"מ
1 כוס (90 גרם) קוואקר
2 כוסות (480 מ"ל) מים
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כוסות תרד קצוץ גס
להגשה:
גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:
מחממים סיר בינוני על להבה בינונית.
מוסיפים שמן זית, בצל, שום וגזר ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהבצל והגזר רכים.
מוסיפים קוואקר, מים, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהתבשיל מסמיך.
מוסיפים תרד ומערבבים.
טועמים ומתקנים תיבול.
מפזרים גבינת פרמזן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר