חומרים ל- 6 מנות:
2 כוסות אורז אדום "סוגת"
½ 4 כוסות מים
6 כפות שמן קנולה
3 כפות עירית טרייה קצוצה
3 כפות בצל ירוק קצוץ
3 כפות בצל אדום קצוץ
3 כפות בצל לבן קצוץ
3 כפות כרישה קצוצה
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
מוסיפים לסיר בעל תחתית עבה 3 כפות שמן ומתחילים בטיגון האורז למשך כ-3 דקות.
מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את המים, בוחשים ומביאים לרתיחה.
מכסים את האורז במכסה, מבשלים בין 25-35 דקות.
כשהאורז מוכן משאירים אותו בסיר מכוסה כ-5 דקות (עד להוספת הבצלים).
בינתיים מכינים את הבצלים:
מניחים במחבת טפלון 3 כפות שמן ומתחילים באידוי הבצל הלבן במשך כ-3 דקות. מוסיפים את הבצל הסגול והכרישה וממשיכים לאדות עוד כ-3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק והעירית.
כשכל הבצלים מאודים היטב יחדיו לתבשיל אחיד, יוצקים מעל האורז ומגישים חם או בטמפרטורת החדר, בעיטור עירית או בצל קצוץ.