אורז אדום עם בצלים מאודים

חומרים ל- 6 מנות: 2 כוסות אורז אדום "סוגת"½ 4 כוסות מים 6 כפות שמן קנולה3 כפות עירית טרייה קצוצה3 כפות בצל ירוק קצוץ3 כפות בצל אדום קצוץ3 כפות בצל לבן קצוץ3 כפות כרישה קצוצה מלח ופלפל גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:מוסיפים לסיר בעל תחתית עבה 3 כפות שמן ומתחילים בטיגון האורז למשך כ-3 דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את המים, בוחשים ומביאים לרתיחה.מכסים את האורז במכסה, מבשלים בין 25-35 דקות.כשהאורז מוכן משאירים אותו בסיר מכוסה כ-5 דקות (עד להוספת הבצלים).בינתיים מכינים את הבצלים: מניחים במחבת טפלון 3 כפות שמן ומתחילים באידוי הבצל הלבן במשך כ-3 דקות. מוסיפים את הבצל הסגול והכרישה וממשיכים לאדות עוד כ-3 דקות. מוסיפים את הבצל הירוק והעירית. כשכל הבצלים מאודים היטב יחדיו לתבשיל אחיד, יוצקים מעל האורז ומגישים חם או בטמפרטורת החדר, בעיטור עירית או בצל קצוץ.

חומרים ל- 6 מנות:
2 כוסות אורז אדום "סוגת"
½ 4 כוסות מים
6 כפות שמן קנולה
3 כפות עירית טרייה קצוצה
3 כפות בצל ירוק קצוץ
3 כפות בצל אדום קצוץ
3 כפות בצל לבן קצוץ
3 כפות כרישה קצוצה
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
מוסיפים לסיר בעל תחתית עבה 3 כפות שמן ומתחילים בטיגון האורז למשך כ-3 דקות.
מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את המים, בוחשים ומביאים לרתיחה.
מכסים את האורז במכסה, מבשלים בין 25-35 דקות.
כשהאורז מוכן משאירים אותו בסיר מכוסה כ-5 דקות (עד להוספת הבצלים).
בינתיים מכינים את הבצלים:
מניחים במחבת טפלון 3 כפות שמן ומתחילים באידוי הבצל הלבן במשך כ-3 דקות. מוסיפים את הבצל הסגול והכרישה וממשיכים לאדות עוד כ-3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק והעירית.
כשכל הבצלים מאודים היטב יחדיו לתבשיל אחיד, יוצקים מעל האורז ומגישים חם או בטמפרטורת החדר, בעיטור עירית או בצל קצוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר