אורז מתוק עם פירות יבשים

חומרים (ל 4- 6 מנות):2 כוסות אורז לבן 2 בצלים קצוציםחצי כוס שמן זיתמלחסוכר או סילאן3 כוסות מים50 גרם צימוקים לבנים50 גרם משמישים יבשים קצוצים50 גרם תמרים או תאנים יבשים קצוצים50 גרם צנובריםאופן ההכנה:מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את הבצל עד להזהבתו. מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לטגן. לאחר מספר דקות מוסיפים גם את האורז ומטגנים מספר דקות נוספות.מוסיפים את המים (רצוי חמים). מתבלים במלח, סוכר או סילאן. בודקים את התיבול ומתקנים לפי הצורך.מכסים במכסה ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.

חומרים (ל 4- 6 מנות):
2 כוסות אורז לבן
2 בצלים קצוצים
חצי כוס שמן זית
מלח
סוכר או סילאן
3 כוסות מים
50 גרם צימוקים לבנים
50 גרם משמישים יבשים קצוצים
50 גרם תמרים או תאנים יבשים קצוצים
50 גרם צנוברים

אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר עמוק ומטגנים את הבצל עד להזהבתו.
מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לטגן.
לאחר מספר דקות מוסיפים גם את האורז ומטגנים מספר דקות נוספות.
מוסיפים את המים (רצוי חמים).
מתבלים במלח, סוכר או סילאן.
בודקים את התיבול ומתקנים לפי הצורך.
מכסים במכסה ומבשלים 30 דקות על אש קטנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר