קינואה מפתיעה

מצרכים:4 בצלים גדולים1/2 כוס כרוב ירוק קצוץכוס וחצי קינואה אורגנית (רצוי משלושת הצבעים)2 כפות בזיליקום יבש100 ג' שקדים מולבנים פרוסים דק1 כף מלח גס1/2 כפית סוכר3 כפות שמן קנולהאופן ההכנה:לטגן במחבת גדול את הבצל עם שמן הקנולה ולהוסיף את הסוכר.שהבצל חום וקריספי מוסיפים את הכרוב.מטגנים את הבצל והכרוב 2 דקות ומוסיפים את הבזיליקום והמלח.מסירים מהאש.קולים את השקדים במחבת.בסיר שמים את הקינואה עם 3 כוסות מים רותחים לכ- 20 דדות עד שהקינואה מוכנה.מחכים עד שהקינואה קרה ורק אז מערבבים את כל המרכיבים. את הקינואה מגישים חמה.מסעדת "איילת וגילי" בזכרון יעקב, רחוב הנדיב 23

מצרכים:
4 בצלים גדולים
1/2 כוס כרוב ירוק קצוץ
כוס וחצי קינואה אורגנית (רצוי משלושת הצבעים)
2 כפות בזיליקום יבש
100 ג' שקדים מולבנים פרוסים דק
1 כף מלח גס
1/2 כפית סוכר
3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:
לטגן במחבת גדול את הבצל עם שמן הקנולה ולהוסיף את הסוכר.
שהבצל חום וקריספי מוסיפים את הכרוב.
מטגנים את הבצל והכרוב 2 דקות ומוסיפים את הבזיליקום והמלח.
מסירים מהאש.
קולים את השקדים במחבת.
בסיר שמים את הקינואה עם 3 כוסות מים רותחים לכ- 20 דדות עד שהקינואה מוכנה.
מחכים עד שהקינואה קרה ורק אז מערבבים את כל המרכיבים.
את הקינואה מגישים חמה.

מסעדת "איילת וגילי" בזכרון יעקב, רחוב הנדיב 23

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר