אורז בעשבי תיבול

מצרכים:3 כוסות אורז1 חופן כוסברה קצוצה2 חופנים של שמיר קצוצים1 חופן פטרוזיליה קצוצה2 כפיות שום כתוש "סנפרוסט"שמןמלחחופן פיסטוקים קצוציםחופן צימוקים ירוקיםחופן צימוקי אוכמנייהגרגירים מ- 1/2 רימוןחופן שקדים פרוסים קלוייםאופן ההכנה:לשטוף את האורז היטב מספר פעמים, עד שהמים יוצאים שקופים ולא עכורים.להשרות את האורז כשעה במים קרים. לסנן.להרתיח בסיר גדול כ-6 כוסות מים מומלחים, להוסיף את האורז ולבשל על אש בינונית 10 דקות. לסנןבאותו סיר להוסיף שמן ואת השום ולטגן מעט. להוסיף את האורז המסונן, והירק הקצוץ ולערבב היטב.להוסיף כוס מים רותחים מומלחים, לערבב ולסגור את הסיר עם מגבת ומעל את המכסה. לבשל כ- 15 דקות על אש נמוכה.הגשה:להניח את האורז על צלחת הגשה.מעל לפזר את הפיסטוקים, הצימוקים, השקדים, וגרגירי הרימון.צילום וסטיילינג ליטל ארזי

מצרכים:
3 כוסות אורז
1 חופן כוסברה קצוצה
2 חופנים של שמיר קצוצים
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות שום כתוש "סנפרוסט"
שמן
מלח
חופן פיסטוקים קצוצים
חופן צימוקים ירוקים
חופן צימוקי אוכמנייה
גרגירים מ- 1/2 רימון
חופן שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה:
לשטוף את האורז היטב מספר פעמים, עד שהמים יוצאים שקופים ולא עכורים.
להשרות את האורז כשעה במים קרים. לסנן.
להרתיח בסיר גדול כ-6 כוסות מים מומלחים, להוסיף את האורז ולבשל על אש בינונית 10 דקות. לסנן
באותו סיר להוסיף שמן ואת השום ולטגן מעט.
להוסיף את האורז המסונן, והירק הקצוץ ולערבב היטב.
להוסיף כוס מים רותחים מומלחים, לערבב ולסגור את הסיר עם מגבת ומעל את המכסה. לבשל כ- 15 דקות על אש נמוכה.

הגשה:
להניח את האורז על צלחת הגשה.
מעל לפזר את הפיסטוקים, הצימוקים, השקדים, וגרגירי הרימון.

צילום וסטיילינג ליטל ארזי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר