חומרים:
1/2 ק"ג שקדי עגל
צרור טימין
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח גס
3 כפות שמן זית
1/2 כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק
1/4 כוס סילאן
1/2 כפית שום כתוש
10 יח' שיפודי יקיטורי
3 יח' סלק
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את השקדים לקוביות.
מתבלים במלח, פלפל, טימין ושמן זית.
צורבים בגריל במחבת או בתנור עד לקבלת צבע זהוב.
מערבבים את רוטב הצ'ילי עם רוטב הסילאן והשום.
מבשלים את הסלק, עד ריכוך מושלם.
חותכים את הסלק לקוביות ומתבלים במלח ופלפל.
סידור הצלחת:
מניחים את הסלק במרכז הצלחת.
עליו מניחים את שיפוד העגל.
בוזקים את הרוטב על השיפוד ועל הצלחת.