מרכיבים:
400 גרם פילה דג ים טחון או קצוץ
זרעי חרדל כתושים
מלח גס
פלפל לבן גרוס
2 שיני שום קצוצות
חופן עלי פטרוזיליה
חופן עלי בזיליקום
שמן זית
טפנד זיתי קלמטה של פרסקו
רוטב:
2 עגבניות מגורדות
שמן זית
מיץ לימון
חופן עלי כוסברה
כפית פפריקה
1 שן שום פרוסה
פירורי לחם ושקדים קצוצים
הוראות הכנה:
בעלי ומכתש כותשים את זרעי החרדל.
מוסיפים טפאנד זיתי קלמטה של פרסקו, זרעי חרדל כתושים, שום ופטרוזיליה לבשר הדגים.
מתבלים במלח גס ופלפל לבן.
מעצבים צורה של הקבב בגודל הרצוי (מומלץ להשתמש ברינג).
מעצבים חצי קבב, מוסיפים כפית טפאנד זיתי קלמטה של פרסקו במרכז הקבב, ומוסיפים עוד מתערובת הדגים להשלמת צורת הקבב.
את הקבב מצפים בפירורי לחם ושקדים קצוצים.
הכנת הרוטב:
במחבת מחממים את שמן הזית ומטגנים קלות את השום.
מוספים את שאר המרכיבים ומבשלים 5 עד 7 דקות עד להתמזגות הטעמים.
הכנת הקבב:
מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הקבבים היטב, 2 דקות בכל צד.
הגשה:
בצלחת עמוקה שמים מעט מהרוטב ומעל מניחים את הקבבים.