חומרים:
1 ק"ג בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בעובי של כ-1.5-2 ס"מ
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל לבן
5 כפות רוטב הלמנס חרדל דבש
להגשה:
4 בצלים ירוקים פרוסים דק
4 כפות גרגרי רימון
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את הבטטות עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 30 דקות, או עד שהבטטות יתרככו.
מוציאים מהתנור ומצננים.
מערבבים עם הרוטב ומשהים לפחות למשך שעתיים לספיגת הטעמים.
מעבירים לצלחת הגשה.
מעטרים בבצל הירוק והרימונים.
מטפטפים מעל שמן זית ומגישים.