צלי ברוטב רימונים, כרישה ושזיפים

מצרכים:1.5 ק"ג פילה מדומה 4 כפות שמן זית 5 כרישות דקות חלק לבן בעיגולים (5 ס"מ) 1 כפית מלח 2 כפיות מחוקות סוכר1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה 1/3 כפית פפריקה חריפה 1 בקבוק יין לבן יבש 3 כוסות מים רותחים 15 שזיפים מיובשים ללא חרצן2 כפות רכז/רוטב רימונים.אופן ההכנה:מחממים שמן לחום גבוה ומטגנים את הבשר עד לקבלת השחמה יפה מכל הכיוונים.מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומכניסים אותו לשקית "קוקי". מוסיפים לשקית כרישה, יין, סוכר, פפריקה חריפה ומתוקה, מלח, רכז רימונים ומים. סוגרים היטב את השקית בעזרת הסוגר שבאריזה.מניחים את השקית בתבנית ומחוררים אותה מעט בחלקה העליון.מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה.כעבור שעה מורידים את חום התנור ל- 150 מעלות למשך כשעה- שעה ורבע נוספות.מכבים את התנור ומאפשרים לצלי לנוח בשקית "קוקי" לפחות 1/2 שעה לפני שפורסים.

מצרכים:
1.5 ק"ג פילה מדומה
4 כפות שמן זית
5 כרישות דקות חלק לבן בעיגולים (5 ס"מ)
1 כפית מלח
2 כפיות מחוקות סוכר
1 כפית מחוקה פפריקה מתוקה
1/3 כפית פפריקה חריפה
1 בקבוק יין לבן יבש
3 כוסות מים רותחים
15 שזיפים מיובשים ללא חרצן
2 כפות רכז/רוטב רימונים.

אופן ההכנה:
מחממים שמן לחום גבוה ומטגנים את הבשר עד לקבלת השחמה יפה מכל הכיוונים.
מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומכניסים אותו לשקית "קוקי".
מוסיפים לשקית כרישה, יין, סוכר, פפריקה חריפה ומתוקה, מלח, רכז רימונים ומים.
סוגרים היטב את השקית בעזרת הסוגר שבאריזה.
מניחים את השקית בתבנית ומחוררים אותה מעט בחלקה העליון.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה.
כעבור שעה מורידים את חום התנור ל- 150 מעלות למשך כשעה- שעה ורבע נוספות.
מכבים את התנור ומאפשרים לצלי לנוח בשקית "קוקי" לפחות 1/2 שעה לפני שפורסים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר