מרק טפיוקה ודבש תפוח עץ מקורמל וגרגירי רימון

חומרים לטפיוקה:½ כוס טפיוקה2.5 כוסות מים¼ כוס סוכר¼ כוס דבש1 חלב קוקוסחומרים לתפוחי העץ:3 תפוחי עץ מזנים שונים קלופים וחתוכים לשישיות50 גרם חמאה/מחמאה50 גרם סוכרגרגירים מ-½ רימון להגשה.אופן ההכנה:הכנת הטפיוקה: מרתיחים בסיר את הטפיוקה מים דבש וסוכר – עד לקבלת ג'לי. מוסיפים חלב קוקוס לדילול ומביאים לרתיחה קלה. מניחים את התערובת בצד.הכנת תפוחי העץ: מחממים חמאה במחבת, מוסיפים את תפוחי העץ ומשחימים אותם על חום בינוני. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים (במידה ויש צורך אפשר לדלל במעט מים). מניחים בצד.אופן ההגשה: מוזגים לקערות אישיות ועמוקות את מרק הטפיוקה.מוסיפים פרוסות תפוחי עץ לכל קערה ומקשטים בגרגירי רימון. מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, טל. 04-6668080

חומרים לטפיוקה:
½ כוס טפיוקה
2.5 כוסות מים
¼ כוס סוכר
¼ כוס דבש
1 חלב קוקוס

חומרים לתפוחי העץ:
3 תפוחי עץ מזנים שונים קלופים וחתוכים לשישיות
50 גרם חמאה/מחמאה
50 גרם סוכר

גרגירים מ-½ רימון להגשה.

אופן ההכנה:
הכנת הטפיוקה:
מרתיחים בסיר את הטפיוקה מים דבש וסוכר – עד לקבלת ג'לי.
מוסיפים חלב קוקוס לדילול ומביאים לרתיחה קלה.
מניחים את התערובת בצד.

הכנת תפוחי העץ:
מחממים חמאה במחבת, מוסיפים את תפוחי העץ ומשחימים אותם על חום בינוני. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עד שהתפוחים רכים (במידה ויש צורך אפשר לדלל במעט מים).
מניחים בצד.

אופן ההגשה:
מוזגים לקערות אישיות ועמוקות את מרק הטפיוקה.
מוסיפים פרוסות תפוחי עץ לכל קערה ומקשטים בגרגירי רימון.

מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, טל. 04-6668080

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר