קאפקייקס וניל בציפוי קרם דבש וקינמון

כמות: 36 יחידות קאפקייקס (3 תבניות שקעים) חומרים לעוגה: 3/4 1 כוסות קמח מנופה 2 כוסות סוכר 6 ביצים 200 גרם חמאה בטמפרטורת חדר 1/2 1 כוסות חלב 2 כפיות תמצית וניל איכותי 2 כפיות שטוחות של סודה לשתייה 1 כפית מלחקרם קינמון ודבש (36 יחידות)300 גרם חמאה בטמפרטורת חדר 6 כוסות אבקת סוכר מנופה 3 כפות חלב 3 כפות תמצית וניל איכותית 3 כפות קינמון דבש לזיגוג אופן ההכנה:להכנת הקאפקייקס:לחמם תנור ל- 170 מעלות.להעביר לקערת מיקסר את כל המרכיבים, ולערבב עד לקבלת בלילה אחידה. לסדר בתבניות השקעים עטרות נייר, ולצקת את הבלילה עד ל – 3/4 גובה.לאפות כ- 15 דקות, עד לקבלת קאפקייקס זהוב.להמתין עד שהקאפקייקס יתקררו, על מנת לצפות בקרם קינמון ודבש.להכנת הקרם:  במיקסר עם גיטרה, מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר, עד לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים חלב, תמצית וניל וקינמון, עד לקבלת קרם אחיד.מצפים את הקאפקייקס המקוררות בקרם, מומלץ לעשות זאת עם שק זילוף וצינטר למראה מרשים ומקצועי.מזגגים בעדינות מעט דבש וקינמון. להגיש את הקאפקייקס בטמפרטורת החדר.טיפים: – קאפקייקס הינה עוגה אישית בעלת חיי מדף קצרים יחסית –  יומיים. לכן ניתן לאפות את הקאפקייקס מראש, ולהקפיא ללא הציפוי, בקופסה הרמטית. – בכל פעם שרוצים להגיש יש להפשיר את הקאפקייקס בטמפרטורת החדר כשעה-שעתיים, ואז לצפות ולקשט בסמוך לזמן ההגשה. – ניתן לקשט את הקאפקייקס בקישוטים אישיים ומיוחדים כאוות נפשכם, או בדמויות ברוח החג, העשויות מבצק סוכר כמו דבורה, תפוח רימון. יריד האוכל בדיזנגוף סנטר, בימי חמישי בין השעות 10.00-22.00, בימי שישי בין השעות 10.00-16.00, דיזנגוף סנטר, דיזנגוף 50, תל אביב 03-6212400

כמות: 36 יחידות קאפקייקס (3 תבניות שקעים)

חומרים לעוגה:
3/4 1 כוסות קמח מנופה
2 כוסות סוכר
6 ביצים
200 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
1/2 1 כוסות חלב
2 כפיות תמצית וניל איכותי
2 כפיות שטוחות של סודה לשתייה
1 כפית מלח
קרם קינמון ודבש (36 יחידות)
300 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
6 כוסות אבקת סוכר מנופה
3 כפות חלב
3 כפות תמצית וניל איכותית
3 כפות קינמון
דבש לזיגוג

אופן ההכנה:
להכנת הקאפקייקס:
לחמם תנור ל- 170 מעלות.
להעביר לקערת מיקסר את כל המרכיבים, ולערבב עד לקבלת בלילה אחידה. 
לסדר בתבניות השקעים עטרות נייר, ולצקת את הבלילה עד ל – 3/4 גובה.
לאפות כ- 15 דקות, עד לקבלת קאפקייקס זהוב.
להמתין עד שהקאפקייקס יתקררו, על מנת לצפות בקרם קינמון ודבש.

להכנת הקרם: 
במיקסר עם גיטרה, מערבבים את החמאה ואבקת הסוכר, עד לקבלת קרם אוורירי. 
מוסיפים חלב, תמצית וניל וקינמון, עד לקבלת קרם אחיד.
מצפים את הקאפקייקס המקוררות בקרם, מומלץ לעשות זאת עם שק זילוף וצינטר למראה מרשים ומקצועי.
מזגגים בעדינות מעט דבש וקינמון. 
להגיש את הקאפקייקס בטמפרטורת החדר.

טיפים:
– קאפקייקס הינה עוגה אישית בעלת חיי מדף קצרים יחסית –  יומיים. לכן ניתן לאפות את הקאפקייקס מראש, ולהקפיא ללא הציפוי, בקופסה הרמטית.
– בכל פעם שרוצים להגיש יש להפשיר את הקאפקייקס בטמפרטורת החדר כשעה-שעתיים, ואז לצפות ולקשט בסמוך לזמן ההגשה.
– ניתן לקשט את הקאפקייקס בקישוטים אישיים ומיוחדים כאוות נפשכם, או בדמויות ברוח החג, העשויות מבצק סוכר כמו דבורה, תפוח רימון.

יריד האוכל בדיזנגוף סנטר, בימי חמישי בין השעות 10.00-22.00, בימי שישי בין השעות 10.00-16.00, דיזנגוף סנטר, דיזנגוף 50, תל אביב 03-6212400

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר