בטטות בשמן זית ודבש

חומרים:8 בטטות בינוניות, ארוכות, פרוסות לעובי של כחצי ס"מ2 גבעולי רוזמריןלערבב: חצי כוס שמן2 כפות דבש2 כפות סויהפלפל שחור גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:למרוח את הבטטות ברוטב. להניח בתבנית. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות או עד שהבטטות רכות.

חומרים:
8 בטטות בינוניות, ארוכות, פרוסות לעובי של כחצי ס"מ
2 גבעולי רוזמרין

לערבב:
חצי כוס שמן
2 כפות דבש
2 כפות סויה
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
למרוח את הבטטות ברוטב.
להניח בתבנית. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות או עד שהבטטות רכות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר