חומרים ל- 4 מנות:
400 גר' כבד עוף נקי
1 בצל לבן
4 כפות יין אדום
חצי כף סילאן
2 ביצים קשות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הכבד עם הבצל יחד (יש להקפיד לא לייבש את הכבד).
לקראת סוף הטיגון מוסיפים את היין, הסילאן, מלח ופלפל ומכבים את האש.
מקררים את הכבד וטוחנים במטחנת בשר או באופן ידני (לקצוץ דק דק עם סכין את התערובת)..
מגרדים רק את חלבון הביצה לתוך התערובת בעזרת מגרדת.
מערבבים היטב ומשלימים טעמים במידת הצורך.
הצעת הגשה:
לצד לחם קלוי, מלפפון חמוץ וביצה קשה.
מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633
צילום דרור כץ