מצרכים ל- 4 מנות:
700 גר' שפונדרה נקייה חתוכה לקוביות (בשר שומני ומתאים לבישול ארוך)
1 בקבוק יין אדום
2 יח' גזר
2 יח' בצל סגול
חצי כוס סילאן
6 כפות רכז רימונים
4 ענפי רוזמרין
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים שמן לחום גבוה.
מוסיפים את קוביות הבשר עם מלח, פלפל ורוזמרין.
חותכים את הירקות לקוביות גדולות ומוסיפים לסיר.
מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את היין, הסילאן, ורכז הרימונים.
מערבבים ומבשלים כ- 3 שעות עד שהבשר רך והנוזל מצומצם.
מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633