תבשיל שפונדרה ברכז רימונים, יין אדום וסילאן

מצרכים ל- 4 מנות:700 גר' שפונדרה נקייה חתוכה לקוביות (בשר שומני ומתאים לבישול ארוך)1 בקבוק יין אדום2 יח' גזר2 יח' בצל סגולחצי כוס סילאן6 כפות רכז רימונים4 ענפי רוזמריןמלח ופלפלאופן ההכנה:בסיר גדול מחממים שמן לחום גבוה.מוסיפים את קוביות הבשר עם מלח, פלפל ורוזמרין.חותכים את הירקות לקוביות גדולות ומוסיפים לסיר.מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את היין, הסילאן, ורכז הרימונים.מערבבים ומבשלים כ- 3 שעות עד שהבשר רך והנוזל מצומצם.מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633

מצרכים ל- 4 מנות:
700 גר' שפונדרה נקייה חתוכה לקוביות (בשר שומני ומתאים לבישול ארוך)
1 בקבוק יין אדום
2 יח' גזר
2 יח' בצל סגול
חצי כוס סילאן
6 כפות רכז רימונים
4 ענפי רוזמרין
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
בסיר גדול מחממים שמן לחום גבוה.
מוסיפים את קוביות הבשר עם מלח, פלפל ורוזמרין.
חותכים את הירקות לקוביות גדולות ומוסיפים לסיר.
מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את היין, הסילאן, ורכז הרימונים.
מערבבים ומבשלים כ- 3 שעות עד שהבשר רך והנוזל מצומצם.

מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר