טרטר דניס

חומרים:1/2 דג דניס1/2 סלק100 גרם מיונזכף כוסברה קצוצה1/2 לימון כבוש15 גרם צלפים10 גרם פלפל חריף אדוםגרידה מלימון אחד10 מ"מ שמן זיתמלחפלפלמיץ לימוןאופן ההכנה:חותכים את הדניס לקוביות קטנות ותטבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף. חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון. טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה (איולי של כוסברה ולימון כבוש). לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של האיולי כוסברה ולימון כבוש, ושל הטרטר.

חומרים:
1/2 דג דניס
1/2 סלק
100 גרם מיונז
כף כוסברה קצוצה
1/2 לימון כבוש
15 גרם צלפים
10 גרם פלפל חריף אדום
גרידה מלימון אחד
10 מ"מ שמן זית
מלח
פלפל
מיץ לימון

אופן ההכנה:
חותכים את הדניס לקוביות קטנות ותטבלים בשמן זית מלח, פלפל, צלפים ופלפל חריף.
חותכים את הסלק לקוביות קטנות ומתבלים בשמן זית ומיץ לימון.
טוחנים את המיונז עם לימון כבוש וכוסברה (איולי של כוסברה ולימון כבוש).
לוקחים כוס מרטיני ויוצרים שכבות של האיולי כוסברה ולימון כבוש, ושל הטרטר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר