דג קרפיון בנוסח בוכארי

חומרים: טבעות דגים נקיים, מומלחים 10 דקות במלח גס, ולאחר מכן שטופים. קמח (אפשר קמח מצה למתכון כשר לפסח) סיר טיגון עם שמןחצאי פרוסות לחם שמטגנים לאחר הדגים, ואז טובלים אותם במי שוםרוטב שום: 4-5 שיני שום גדולות כתושותחצי כפית מלח2 כוסות מיםחצי חבילת כוסברה קצוצה דקאופן ההכנה: לקמח את הדגים היטב ולטגן בשמן חם עד קבלת גוון חום.להפוך ולטגן את הצד השני.להוציא על נייר סופג. לטגן את חצאי פרוסות הלחם לגוון חום משני הצדדים. להכין את רוטב השום, ולטבול את הדגים והלחם ולהגיש מיד.

חומרים:
טבעות דגים נקיים, מומלחים 10 דקות במלח גס, ולאחר מכן שטופים.
קמח (אפשר קמח מצה למתכון כשר לפסח)
סיר טיגון עם שמן
חצאי פרוסות לחם שמטגנים לאחר הדגים, ואז טובלים אותם במי שום

רוטב שום:
4-5 שיני שום גדולות כתושות
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
חצי חבילת כוסברה קצוצה דק

אופן ההכנה:
לקמח את הדגים היטב ולטגן בשמן חם עד קבלת גוון חום.
להפוך ולטגן את הצד השני.
להוציא על נייר סופג.
לטגן את חצאי פרוסות הלחם לגוון חום משני הצדדים.
להכין את רוטב השום, ולטבול את הדגים והלחם ולהגיש מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר