קבבוני לוקוס

מצרכים:200 גרם פילה לוקוס קצוץ דק 10 גרם זרעי עגבניה5 גרם פטרוזיליה5 גרם מלח 2 גרם פלפל שחור 1פלפל חריף קצוץ 1 תאנה חתוכה לפרוסות דקות 30 גרם בזיליקום30 גרם יוגורט כבשים 30 גרם גבינת פרומעז אופן ההכנה:מערבבים בקערה את הלוקוס, זרעי העגבנייה, הפטרוזיליה. מלח. פלפל ופלפל חריף .מטגנים בשמן זית עד שהקבב מוכן .חולטים את הבזיליקום וטוחנים אותו.מסננים בעזרת פיסת בד את הנוזל ומערבבים בקערה. הגשה:מניחים את היוגורט על הצלחת.עליו מסדרים את התאנים, על התאנים, את גבינת הפרומעז ואת הקבב החם, ומגישים. מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633צילום בת אל

מצרכים:
200 גרם פילה לוקוס קצוץ דק
10 גרם זרעי עגבניה
5 גרם פטרוזיליה
5 גרם מלח
2 גרם פלפל שחור
1פלפל חריף קצוץ
1 תאנה חתוכה לפרוסות דקות
30 גרם בזיליקום
30 גרם יוגורט כבשים
30 גרם גבינת פרומעז

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הלוקוס, זרעי העגבנייה, הפטרוזיליה. מלח. פלפל ופלפל חריף .
מטגנים בשמן זית עד שהקבב מוכן .
חולטים את הבזיליקום וטוחנים אותו.
מסננים בעזרת פיסת בד את הנוזל ומערבבים בקערה.

הגשה:
מניחים את היוגורט על הצלחת.
עליו מסדרים את התאנים, על התאנים, את גבינת הפרומעז ואת הקבב החם, ומגישים.

מסעדת "סיטארה" – רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן, תל אביב, 03-6996633

צילום בת אל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר