המצרכים:
1 חבילת ספגטי
250 גר' אפונה קפואה קטנה
1 בצל קצוץ
120 מ"ל ציר עוף
2 כף שמן זית
2 ביצים טרופות ומתובלות במלח ופלפל
1 קופסת קוביות פסטרמה של זוגלובק
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את האפונה ואת ציר העוף.
מוסיפים פנימה את קוביות הפסטרמה.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים את הספגטי, שומרים 100 מ"ל ממי הבישול.
מערבבים את הספגטי עם הביצים ומוסיפים למחבת עם הרוטב.
מערבבים מעט על להבה קטנה, תוך הוספת מי הבישול (לפי הצורך).
מגישים מיד.