אטריות מוקפצות עם תירס ועוף

חומרים ל- 6 מנות:1 חבילת אטריות ביצים סיניות 400 גרם 2 כפות שמן שומשום או שמן רגילכף ג'ינג'ר קצוץ טרי או כפית זנגוויל יבש½ ק"ג פלפל אדום חתוך לרצועות3 בצלים סגולים חתוכים לפרוסות1 כוס אפונה1 כוס גרגירי תירס200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים¼ כוס סויה1 בצל ירוק קצוץ דק אופן ההכנה: מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מחממים כף שמן שומשום במחבת גדולה או ווק ומטגנים את הג'ינג'ר במשך כדקה על אש גבוהה. מוסיפים את הירקות (מלבד הבצל הירוק) ומטגנים כ- 4 דקות. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון.מחממים שוב את המחבת עם כף שמן שומשום ומטגנים את נתחי העוף במשך כ– 3 דקות או עד שיזהיבו. מוסיפים את האטריות וממשיכים לטגן כ 2 דקות. מוסיפים את הירקות והסויה, וממשיכים לבשל על אש גבוהה כשתי דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם.

חומרים ל- 6 מנות:
1 חבילת אטריות ביצים סיניות 400 גרם
2 כפות שמן שומשום או שמן רגיל
כף ג'ינג'ר קצוץ טרי או כפית זנגוויל יבש
½ ק"ג פלפל אדום חתוך לרצועות
3 בצלים סגולים חתוכים לפרוסות
1 כוס אפונה
1 כוס גרגירי תירס
200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים
¼ כוס סויה
1 בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מחממים כף שמן שומשום במחבת גדולה או ווק ומטגנים את הג'ינג'ר במשך כדקה על אש גבוהה. מוסיפים את הירקות (מלבד הבצל הירוק) ומטגנים כ- 4 דקות. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון.
מחממים שוב את המחבת עם כף שמן שומשום ומטגנים את נתחי העוף במשך כ– 3 דקות או עד שיזהיבו. מוסיפים את האטריות וממשיכים לטגן כ 2 דקות. מוסיפים את הירקות והסויה, וממשיכים לבשל על אש גבוהה כשתי דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר