לזניה תרד וגבינת ריקוטה

חומרים ללזניה:1 חבילה עלי לזניה2 קופסאות גדולות של עגבניות מרוסקות2 חבילות ריקוטה "גד"2 חבילות עלי תרדמלח ופלפל1 חבילה פטה עיזים "גד"1/3 כוס שמן זיתאופן ההכנה:חולטים את עלי התרד במים רותחים 3 דקות. קוצצים היטב ומערבבים עם הריקוטה ופטה עיזים. מתבלים במלח ופלפל.מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומורחים במעט עגבניות מרוסקות. מניחים מעל את יתר המילוי ועוד עגבניות מרוסקות. מסיימים בשכבת עלי לזניה. יוצקים על הלזניה את יתרת העגבניות המרוסקות, את שמן הזית וחצי כוס מים.אופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה. ממתינים רבע שעה ופורסים.

חומרים ללזניה:
1 חבילה עלי לזניה
2 קופסאות גדולות של עגבניות מרוסקות
2 חבילות ריקוטה "גד"
2 חבילות עלי תרד
מלח ופלפל
1 חבילה פטה עיזים "גד"
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
חולטים את עלי התרד במים רותחים 3 דקות. קוצצים היטב ומערבבים עם הריקוטה ופטה עיזים. מתבלים במלח ופלפל.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה ומורחים במעט עגבניות מרוסקות. מניחים מעל את יתר המילוי ועוד עגבניות מרוסקות. מסיימים בשכבת עלי לזניה. יוצקים על הלזניה את יתרת העגבניות המרוסקות, את שמן הזית וחצי כוס מים.
אופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה. ממתינים רבע שעה ופורסים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר