פטוצ'יני עם פירות ים ואפונה

החומרים:1 חבילה פטוצ'יני1/2 ק"ג תערובת פירות ים (אפשר גם קפואים)20 גרם חמאה מלוחה4 שיני שום6 כפות שמן זית1/3 בקבוק יין לבן4 עגבניות מרוסקות3/4 כוס אפונה טרייה או קפואה3 כפות צלפים3 פלפלוני צ'יליאופן ההכנה:ממיסים במחבת את החמאה, ומוסיפים את שמן הזית. מטגנים את השום עד שהוא מתחיל להשחים מעט, ומוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות ופלפלוני הצ'ילי.מבשלים 10 דקות, ומוסיפים את היין. מביאים לרתיחה, ממליחים ומוסיפים את הצלפים והאפונה. מבשלים 5 דקות נוספות, ומוסיפים את פירות הים.אחרי 4 דקות מורידים מהאש, ושופכים על הפסטה שבושלה זה עתה. המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומוwww.giacomo.net

החומרים:
1 חבילה פטוצ'יני
1/2 ק"ג תערובת פירות ים (אפשר גם קפואים)
20 גרם חמאה מלוחה
4 שיני שום
6 כפות שמן זית
1/3 בקבוק יין לבן
4 עגבניות מרוסקות
3/4 כוס אפונה טרייה או קפואה
3 כפות צלפים
3 פלפלוני צ'ילי

אופן ההכנה:
ממיסים במחבת את החמאה, ומוסיפים את שמן הזית.
מטגנים את השום עד שהוא מתחיל להשחים מעט, ומוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות ופלפלוני הצ'ילי.
מבשלים 10 דקות, ומוסיפים את היין.
מביאים לרתיחה, ממליחים ומוסיפים את הצלפים והאפונה.
מבשלים 5 דקות נוספות, ומוסיפים את פירות הים.
אחרי 4 דקות מורידים מהאש, ושופכים על הפסטה שבושלה זה עתה.


המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו
www.giacomo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר