חומרים ל- 6 מנות:
1 ק"ג פסטה פפרדלה עבה טרייה, או ½ ק"ג יבשה
לרוטב:
80 גרם חמאה
½ ק"ג תערובת פטריות פורטובלו ופטריות שמפיניון קצוצות
4 מלפפונים חמוצים קצוצים לאצבעות
3 כפיות חרדל דיז'ון
½ כוס יין לבן
4 כפות חומץ בלסמי
½ ליטר ציר בקר
¼ כוס שמנת מתוקה
600 גרם בשר פילה חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
להרתיח בסיר 4 ליטר מים. להוסיף 4 כפות מלח (לפני הכנסת הפסטה).
בסיר נפרד להמיס חמאה ופטריות, לערבב היטב ולהוסיף מלפפון חמוץ, חרדל דיז'ון, יין לבן, ציר בקר, חומץ בלסמי ושמנת, ולערבב היטב.
להביא לרתיחה ולהמתין עד שהרוטב מסמיך.
להוסיף את קוביות הבשר.
לבשל את הפסטה ולשלב אותה עם הרוטב.