פפרדלה אלה קצ'יטורה (ציידים)

חומרים ל- 6 מנות:1 ק"ג פסטה פפרדלה עבה טרייה, או ½ ק"ג יבשהלרוטב:80 גרם חמאה½ ק"ג תערובת פטריות פורטובלו ופטריות שמפיניון קצוצות4 מלפפונים חמוצים קצוצים לאצבעות 3 כפיות חרדל דיז'ון½ כוס יין לבן4 כפות חומץ בלסמי½ ליטר ציר בקר ¼ כוס שמנת מתוקה600 גרם בשר פילה חתוך לקוביותאופן ההכנה:להרתיח בסיר 4 ליטר מים. להוסיף 4 כפות מלח (לפני הכנסת הפסטה). בסיר נפרד להמיס חמאה ופטריות, לערבב היטב ולהוסיף מלפפון חמוץ, חרדל דיז'ון, יין לבן, ציר בקר, חומץ בלסמי ושמנת, ולערבב היטב. להביא לרתיחה ולהמתין עד שהרוטב מסמיך. להוסיף את קוביות הבשר. לבשל את הפסטה ולשלב אותה עם הרוטב.

חומרים ל- 6 מנות:
1 ק"ג פסטה פפרדלה עבה טרייה, או ½ ק"ג יבשה

לרוטב:
80 גרם חמאה
½ ק"ג תערובת פטריות פורטובלו ופטריות שמפיניון קצוצות
4 מלפפונים חמוצים קצוצים לאצבעות
3 כפיות חרדל דיז'ון
½ כוס יין לבן
4 כפות חומץ בלסמי
½ ליטר ציר בקר
¼ כוס שמנת מתוקה
600 גרם בשר פילה חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
להרתיח בסיר 4 ליטר מים. להוסיף 4 כפות מלח (לפני הכנסת הפסטה).
בסיר נפרד להמיס חמאה ופטריות, לערבב היטב ולהוסיף מלפפון חמוץ, חרדל דיז'ון, יין לבן, ציר בקר, חומץ בלסמי ושמנת, ולערבב היטב.
להביא לרתיחה ולהמתין עד שהרוטב מסמיך.
להוסיף את קוביות הבשר.
לבשל את הפסטה ולשלב אותה עם הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר