אטריות תרד עם רצועות חזה עוף ברוטב צדפות

חומרים:250 גרם אטריות תרד250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות למרינדה:2 כפיות רוטב צדפות LKK כפית שמן שומשום טהור פלייבור1 כפית קורנפלור לרוטב:6 כפיות רוטב צדפות LKK 4 כפיות מים אופן ההכנה: מערבבים בקערה את החומרים למרינדה, ומשרים בה את רצועות חזה העוף למשך שעה לפחות.מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב. מבשלים את אטריות התרד במים רותחים לפי הוראות היצרן, ומסננים לאחר הבישול. מחממים מעט שמן בווק או במחבת גדולה. מקפיצים את רצועות חזה העוף עד שהן עשויות היטב. מוסיפים פלפל אדום, ומקפיצים לדקה אחת נוספת. מוסיפים לווק את אטריות התרד המבושלות ואת הרוטב, ומקפיצים עד שהמנה מוכנה.

חומרים:
250 גרם אטריות תרד
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

למרינדה:
2 כפיות רוטב צדפות LKK
כפית שמן שומשום טהור פלייבור
1 כפית קורנפלור

לרוטב:
6 כפיות רוטב צדפות LKK
4 כפיות מים

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החומרים למרינדה, ומשרים בה את רצועות חזה העוף למשך שעה לפחות.
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב.
מבשלים את אטריות התרד במים רותחים לפי הוראות היצרן, ומסננים לאחר הבישול. מ
חממים מעט שמן בווק או במחבת גדולה.
מקפיצים את רצועות חזה העוף עד שהן עשויות היטב.
מוסיפים פלפל אדום, ומקפיצים לדקה אחת נוספת.
מוסיפים לווק את אטריות התרד המבושלות ואת הרוטב, ומקפיצים עד שהמנה מוכנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר