חומרים:
250 גרם אטריות תרד
250 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
למרינדה:
2 כפיות רוטב צדפות LKK
כפית שמן שומשום טהור פלייבור
1 כפית קורנפלור
לרוטב:
6 כפיות רוטב צדפות LKK
4 כפיות מים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את החומרים למרינדה, ומשרים בה את רצועות חזה העוף למשך שעה לפחות.
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב.
מבשלים את אטריות התרד במים רותחים לפי הוראות היצרן, ומסננים לאחר הבישול. מ
חממים מעט שמן בווק או במחבת גדולה.
מקפיצים את רצועות חזה העוף עד שהן עשויות היטב.
מוסיפים פלפל אדום, ומקפיצים לדקה אחת נוספת.
מוסיפים לווק את אטריות התרד המבושלות ואת הרוטב, ומקפיצים עד שהמנה מוכנה.