חומרים ל- 2 מנות:
400 גר' ניוקי תפוחי אדמה
150 גר' ברוקולי מאודה
1/4 גר' זעפרן
30 סמ"ק יין לבן
250 סמ"ק שמנת מתוקה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
הרוטב:
במחבת חמה שמים זעפרן עם היין הלבן ומצמצמים עד לחצי הכמות.
מוסיפים את השמנת המתוקה ואחר-כך את הברוקולי.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הפסטה:
מכניסים את הניוקי למי מלח רותחים עד שכולם צפים, ואז מוציאים.
הגשה:
מוסיפים את הניוקי לרוטב, ומצמצמים עד לסמיכות הרצויה.