ניוקי ברוטב זעפרן וברוקולי

חומרים ל- 2 מנות:400 גר' ניוקי תפוחי אדמה 150 גר' ברוקולי מאודה1/4 גר' זעפרן30 סמ"ק יין לבן250 סמ"ק שמנת מתוקהמלח ופלפלאופן ההכנה:הרוטב: במחבת חמה שמים זעפרן עם היין הלבן ומצמצמים עד לחצי הכמות.מוסיפים את השמנת המתוקה ואחר-כך את הברוקולי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הפסטה: מכניסים את הניוקי למי מלח רותחים עד שכולם צפים, ואז מוציאים. הגשה: מוסיפים את הניוקי לרוטב, ומצמצמים עד לסמיכות הרצויה.

חומרים ל- 2 מנות:
400 גר' ניוקי תפוחי אדמה
150 גר' ברוקולי מאודה
1/4 גר' זעפרן
30 סמ"ק יין לבן
250 סמ"ק שמנת מתוקה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
הרוטב:
במחבת חמה שמים זעפרן עם היין הלבן ומצמצמים עד לחצי הכמות.
מוסיפים את השמנת המתוקה ואחר-כך את הברוקולי.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

הפסטה:
מכניסים את הניוקי למי מלח רותחים עד שכולם צפים, ואז מוציאים.

הגשה:
מוסיפים את הניוקי לרוטב, ומצמצמים עד לסמיכות הרצויה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר