פסטה עם סרדינים ועגבניות שרי

החומרים: חבילת פסטה Mezzi Paccheri או פסטה דומה1/2 ק"ג סרדינים טריים בגודל בינוני2 כפות רסק עגבניות.6 עגבניות שרי טריות חתוכות לחצאים4 שיני שום קצוצות1/3 כוס שמן זית3 פלפלוני צ'ילימעט מלחעלי פטרוזיליה קצוצים אופן ההכנה: בסיר רחב מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב. מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות והסרדינים, מנמיכים את האש ומטגנים במשך מספר דקות עד שהסרדינים מוכנים. מוסיפים למחבת את רסק העגבניות, המלח ופלפלוני הצ'ילי ומבשלים במשך כ- 5 דקות. מבשלים את הפסטה אל-דנטה. מורידים את הפסטה מהאש, מסננים את המים, ומעבירים לסיר עם הרוטב. מערבבים בעדינות , כדי שלא לשבור את הסרדינים, ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה. המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו www.giacomo.net

החומרים:
חבילת פסטה Mezzi Paccheri או פסטה דומה
1/2 ק"ג סרדינים טריים בגודל בינוני
2 כפות רסק עגבניות.
6 עגבניות שרי טריות חתוכות לחצאים
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
3 פלפלוני צ'ילי
מעט מלח
עלי פטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב.
מוסיפים לסיר את העגבניות החתוכות והסרדינים, מנמיכים את האש ומטגנים במשך מספר דקות עד שהסרדינים מוכנים.
מוסיפים למחבת את רסק העגבניות, המלח ופלפלוני הצ'ילי ומבשלים במשך כ- 5 דקות.
מבשלים את הפסטה אל-דנטה.
מורידים את הפסטה מהאש, מסננים את המים, ומעבירים לסיר עם הרוטב.
מערבבים בעדינות , כדי שלא לשבור את הסרדינים, ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה.


המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו www.giacomo.net



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר