טורטליני במילוי בשר

מתכון ל-6 סועדים500 גרם בצק לפסטההחומרים:3 כוסות קמח מחיטת דורום (חיטה קשה במיוחד)2 ביציםכף אחת שמן זיתכף אחת מים חצי כפית מלחאופן ההכנה:שמים את קמח הדורום במעבד מזון.מוסיפים את הביצים.מוסיפים את שמן הזית ואת המלח.מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה. חומרים למילוי:400 גר' בשר בקר טחון, שמן מעט2 כפות חמאה2 כפות שמן זית2 כפות רסק עגבניות1/4 כוסית יין אדוםמלח ופלפל שחור2 שיני שום אופן ההכנה:מרדדים את בצק הפסטה ויוצרים ממנו עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מטגנים את השום בתערובת של שמן הזית והחמאה. כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים היטב במזלג תוך בחישה בלתי פוסקת. כאשר הבשר משנה את צבעו, מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות. ממליחים ומפלפלים ומבשלים במשך כ-10 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבשר מהמחבת ומניחים על כל עיגול בצק כ-2/3 כפית מהמילוי. מקפלים את העיגולים במרכזם, ויוצרים רביולי בצורת חצי ירח (מצה לונה). לוקחים את שני קצוות חצי הירח, מרטיבים אותם מעט ומקרבים האחד אל האחר. מהדקים את הקצוות האחד לשני. מבשלים את הטורטליני במים רותחים עם מלח במשך כ-6 דקות. שופכים את מי הבישול ומעבירים את הטורטליני אל המחבת עם שארית הבשר והרוטב בו הוא בושל. מבשלים שתי דקות נוספות, ומגישים מייד.www.giacommo.net

מתכון ל-6 סועדים


500 גרם בצק לפסטה
החומרים:
3 כוסות קמח מחיטת דורום (חיטה קשה במיוחד)
2 ביצים
כף אחת שמן זית
כף אחת מים
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
שמים את קמח הדורום במעבד מזון.
מוסיפים את הביצים.
מוסיפים את שמן הזית ואת המלח.
מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.

חומרים למילוי:
400 גר' בשר בקר טחון, שמן מעט
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
1/4 כוסית יין אדום
מלח ופלפל שחור
2 שיני שום

אופן ההכנה:
מרדדים את בצק הפסטה ויוצרים ממנו עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ.
מטגנים את השום בתערובת של שמן הזית והחמאה.
כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים היטב במזלג תוך בחישה בלתי פוסקת.
כאשר הבשר משנה את צבעו, מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות.
ממליחים ומפלפלים ומבשלים במשך כ-10 דקות.
בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבשר מהמחבת ומניחים על כל עיגול בצק כ-2/3 כפית מהמילוי.
מקפלים את העיגולים במרכזם, ויוצרים רביולי בצורת חצי ירח (מצה לונה).
לוקחים את שני קצוות חצי הירח, מרטיבים אותם מעט ומקרבים האחד אל האחר. מהדקים את הקצוות האחד לשני.
מבשלים את הטורטליני במים רותחים עם מלח במשך כ-6 דקות.
שופכים את מי הבישול ומעבירים את הטורטליני אל המחבת עם שארית הבשר והרוטב בו הוא בושל.
מבשלים שתי דקות נוספות, ומגישים מייד.


www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר