פפרדלה ברוטב מולים ושרימפס

חומרים:1/2 ק"ג צדפות מולים250 גרם שרימפס קלופים4 שיני שום קצוצות3 שיני שום פרוסות 1/2 כוס יין אדום יבש1/2 ק"ג עגבניות שרי טריות, חתוכות לקוביות2 כפות רסק עגבניות3-4 פלפלוני צ'ילי, חתוכים דק, 1 חבילה פסטה פפרדלה אופן ההכנה:מחממים את השמן ומטגנים בו את השום ועד להשחמה חלקית.מוסיפים את העגבניות הטריות החתוכות, ומבשלים כ-10 דקות.מוסיפים את רסק העגבניות ואת פלפלוני הצ'ילי, ומבשלים על אש קטנה במשך כ-5 דקות.מוסיפים לסיר את היין והצדפות, ומבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את השרימפס.משאירים על האש דקה נוספת, ושופכים על הפסטה שבושלה זה עתה.www.giacommo.net

חומרים:
1/2 ק"ג צדפות מולים
250 גרם שרימפס קלופים
4 שיני שום קצוצות
3 שיני שום פרוסות
1/2 כוס יין אדום יבש
1/2 ק"ג עגבניות שרי טריות, חתוכות לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
3-4 פלפלוני צ'ילי, חתוכים דק,
1 חבילה פסטה פפרדלה

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומטגנים בו את השום ועד להשחמה חלקית.
מוסיפים את העגבניות הטריות החתוכות, ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ואת פלפלוני הצ'ילי, ומבשלים על אש קטנה במשך כ-5 דקות.
מוסיפים לסיר את היין והצדפות, ומבשלים עד לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס.
משאירים על האש דקה נוספת, ושופכים על הפסטה שבושלה זה עתה.


www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר