נודל'ס עם בקר ואגוזי קשיו

חומרים:חבילת אטריות ביצים150 גרם סינטה פרוסה דק30 גרם אגוזי קשיו קלויים1/2 בצל פרוס1/2 פלפל אדום פרוסחופן נבטים2 גבעולי בצל ירוק קצוצים2 כפות חלב קוקוס2 כפות רוטב טריאקי1/2 כף רוטב צ'ילי חריף1 כף סויהאופן ההכנה:לבשל את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.לחמם כף שמן צמחי בווק או במחבת רחבה.לטגן את השום ומייד אחריו את הסינטה.להוסיף את הירקות ולטגן עוד כשתי דקות.להוסיף את התבלינים ולטגן עוד 2 דקות.להוסיף חופן מן הנודל'ס המבושלים ולטגן עוד דקה.להגיש מייד."מסעדת "צ'יינה לי"מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב טלפון: 03-5103140שעות פתיחה 12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00

חומרים:
חבילת אטריות ביצים
150 גרם סינטה פרוסה דק
30 גרם אגוזי קשיו קלויים
1/2 בצל פרוס
1/2 פלפל אדום פרוס
חופן נבטים
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 כפות חלב קוקוס
2 כפות רוטב טריאקי
1/2 כף רוטב צ'ילי חריף
1 כף סויה

אופן ההכנה:
לבשל את אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.
לחמם כף שמן צמחי בווק או במחבת רחבה.
לטגן את השום ומייד אחריו את הסינטה.
להוסיף את הירקות ולטגן עוד כשתי דקות.
להוסיף את התבלינים ולטגן עוד 2 דקות.
להוסיף חופן מן הנודל'ס המבושלים ולטגן עוד דקה.
להגיש מייד.

"מסעדת "צ'יינה לי"
מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב טלפון: 03-5103140
שעות פתיחה 12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר