פסטה ברוטב רוזה

חומרים:2 "רוטב משפחתי פריניר". 1 שמנת מתוקה. מעט פלפל שחור גרוס. 500 גר' פסטה מבושלת.לעיטור: עירית, פרמזן מגוררת. אופן ההכנה:מרתיחים יחדיו את השמנת עם הרוטב.מוסיפים פלפל שחור גרוס .יוצקים מעל הפסטה החמה.מעטרים בגבינת פרמזן ומגישים.

חומרים:
2 "רוטב משפחתי פריניר".
1 שמנת מתוקה.
מעט פלפל שחור גרוס.
500 גר' פסטה מבושלת.
לעיטור: עירית, פרמזן מגוררת.

אופן ההכנה:
מרתיחים יחדיו את השמנת עם הרוטב.
מוסיפים פלפל שחור גרוס .
יוצקים מעל הפסטה החמה.
מעטרים בגבינת פרמזן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר