ספגטי ברוטב אפונה ופסטרמה

חומרים:1 חבילת ספגטי2 כפות שמן זית1 בצל קצוץ250 גרם אפונה קפואה קטנה120 מ"ל ציר מרק עוףפסטרמה נתח שלם זוגלובק חתוכה לקוביות או רצועות2 ביצים טרופותמלח, פלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, שומרים 100 מ"ל ממי הבישול.במחבת רחבה מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את האפונה ואת ציר מרק העוף, ומערבבים.מוסיפים את קוביות הפסטרמה, וממשיכים לטגן.בקערה נפרדת טורפים 2 ביצים, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים את הספגטי עם הביצים.מוסיפים את הספגטי הטבול בביצים הטרופות למחבת עם הרוטב. מערבבים מעט על להבה קטנה, תוך הוספת מי הבישול לפי הצורך. מגישים מיד.

חומרים:
1 חבילת ספגטי
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
250 גרם אפונה קפואה קטנה
120 מ"ל ציר מרק עוף
פסטרמה נתח שלם זוגלובק חתוכה לקוביות או רצועות
2 ביצים טרופות
מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, שומרים 100 מ"ל ממי הבישול.
במחבת רחבה מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את האפונה ואת ציר מרק העוף, ומערבבים.
מוסיפים את קוביות הפסטרמה, וממשיכים לטגן.
בקערה נפרדת טורפים 2 ביצים, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים את הספגטי עם הביצים.
מוסיפים את הספגטי הטבול בביצים הטרופות למחבת עם הרוטב.
מערבבים מעט על להבה קטנה, תוך הוספת מי הבישול לפי הצורך.
מגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר