חומרים:
1 חבילת ספגטי
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
250 גרם אפונה קפואה קטנה
120 מ"ל ציר מרק עוף
פסטרמה נתח שלם זוגלובק חתוכה לקוביות או רצועות
2 ביצים טרופות
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, שומרים 100 מ"ל ממי הבישול.
במחבת רחבה מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את האפונה ואת ציר מרק העוף, ומערבבים.
מוסיפים את קוביות הפסטרמה, וממשיכים לטגן.
בקערה נפרדת טורפים 2 ביצים, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מערבבים את הספגטי עם הביצים.
מוסיפים את הספגטי הטבול בביצים הטרופות למחבת עם הרוטב.
מערבבים מעט על להבה קטנה, תוך הוספת מי הבישול לפי הצורך.
מגישים מיד.